Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Βλέπει» Ντιαρά ο ΟΦΗ!!


Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ φέρεται να βρίσκεται ο Μαχαμαντού Ντιαρά, με τους Κρητικούς να μην λένε το παραμικρό για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Βλέπει» Ντιαρά ο ΟΦΗ!
Έναν παλιό τους γνώριμο φαίνεται ότι προσπαθούν να φέρουν στον ΟΦΗ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Σπορ FM Κρήτης» οι διοικούντες του συλλόγου εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά.

Πρόκειται για τον παίκτη που ανακάλυψε ο Ευγένιος Γκέραρντ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η περίπτωση του Αφρικανού χαφ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αλλά οι Κρητικοί προσπαθούν με επαφές που έχουν με εκείνον και τον μάνατζέρ του να τον φέρουν πίσω στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος άσος δεν παρουσιάζεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αναδείχθηκε.

Μετά τον ΟΦΗ ο Ντιαρά αγωνίστηκε στη Φίτεσε, όπου είχε 69 συμμετοχές και 9 γκολ, και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη γαλλική Λιόν, όπου σε τέσσερα χρόνια έπαιξε σε 123 παιχνίδια και πέτυχε 7 γκολ. Από τη Γαλλία πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου σε πέντε χρόνια αγωνίστηκε σε 90 ματς και είχε 3 γκολ. Τα τελευταία χρόνια άνηκε στη Φούλαμ, στην οποία είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: