Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ποιος ο στόχος του ΠΑΟΚ μετά το 4-0!!

Δεν πανηγυρίζω για τον ΠΑΟΚ και το 4-0 επί των ξυλοκόπων μια ανύπαρκτης ρουμάνικης ομάδος. Δεν έχω καλή κουβέντα για τον ΠΑΟΚ ακόμα κι αν κέρδιζε 8-0 έναν αντίπαλο που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο, με το ποδόσφαιρο. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Θα υποτιμούσα τον ΠΑΟΚ, θα τον θεωρούσα αμελητέο μέγεθος αν χαιρόμουν επειδή απέκλεισε την εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη της Ευρώπης Ζίμπρου.
Έχει πρόβλημα, αγωνιστικό πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ και το… έχασε μετά το 4-0; Ανέκδοτο. Δεν ασχολούμαι με το 4-0 που απλά αποτελεί μια προσφορά στον ΠΑΟΚ ο οποίος ένα στόχο έχει. Όχι, βέβαια, το πρωτάθλημα. Να είμαστε ρεαλιστές. Στο φινάλε δεν απευθύνομαι σε χαζοχαρούμενους οπαδούς.
Στόχος, λοιπόν, του ΠΑΟΚ είναι στο γήπεδο να ικανοποιεί τον κόσμο του. Αυτό είναι υπέρ- αρκετό. Και ρωτάω. Είναι σε θέση το «επιτελείο» του Ιβαν Σαββίδη και ο προπονητής να παρουσιάσουν μια ομάδα με υγεία και προοπτική;
Όσον αφορά το ματσάκι και την τεσσάρα, μια κουβέντα είναι αρκετή. Κουραστικό παιχνίδι, εκνευριστικό. Το μόνο που έμεινε τα τέσσερα υπέροχα γκολ.


ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ να κάνει ο Ιβαν Σαββίδης, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Παραμύθι για μικρά παιδιά είναι κάθε σενάριο περι «φυγής», περί εγκατάλειψης του Ιβάν Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ. Τα γεγονότα παίζουν κεφαλιές με την φαντασία και τους φόβους κάποιων ότι ο μεγαλομέτοχος απογοητευμένος μετά από δύο χρόνια σκέφτεται σοβαρά να γίνει παρελθόν από την ομάδα.
Ο Ιβάν Σαββίδης, πολιτικός ο ίδιος στην Ρωσία, βουλευτής στην δεύτερη πατρίδα του, παίζει μπάλλα και επιχειρηματικά και κομματικά. ΓΙ’ αυτό στην Ελλάδα, από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει προσωπικές σχέσεις με συγκεκριμένους πολιτικούς. Τι σημαίνει αυτό;
Ο Πόντιος περισσότερο δραστηριοποιείται στο γήπεδο της πολιτικής, ασφαλώς και για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, πέραν των εξωποδοσφαρικών του βλέψεων. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες δεν σταματά τις επαφές του, τις συναντήσεις του με υπουργούς, δημαρχους, περιφερειάρχες και κομματικούς παρατρεχάμενους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν το κουνάει με τίποτα από τον ΠΑΟΚ.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: