Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση ΚΜΑ με αιχμές για Σκόρδα!!

«Αλλιώς τον μάθαμε τον Άρη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κοινωνία Μελών Άρη σε ανακοίνωση της, αφήνοντας αιχμές για τον Λάμπρο Σκόρδα και τόνισε ότι ο δρόμος της εξυγίανσης περνάει από τη Γ’ Εθνική.

Ανακοίνωση ΚΜΑ με αιχμές για Σκόρδα
Τη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που λειτουργεί ο Λάμπρος Σκόρδας εξέφρασε η Κοινωνία Μελών Άρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Εμείς τον Άρη αλλιώς τον μάθαμε και όχι στα δικαστήρια με την παρουσία "περίεργων" ανθρώπων». Επιπλέον, έδειξε και πως θεωρεί καλύτερο τον… δρόμο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, που σημαίνει υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και τάχθηκε στο πλευρό του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α. αφουγκράζοντας διάφορες υποβολιμαίες φήμες, θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο του Άρη, ότι παραβρέθηκε σύσσωμο στο χθεσινό διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο με τον Α.Σ. Άρη, συμφωνώντας καθολικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Επιπλέον, δηλώνει ότι σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία, όλοι οι φορείς της ομάδας μαζί με τον υγιή κόσμο του Άρη συμπλέουν στον κοινό στόχο της εξυγίανσης- ο οποίος δυστυχώς περνά από την Γ` εθνική- θα βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που μάχονται στον αγώνα ενάντια σ` ένα παρελθόν που όλοι προσπαθούμε να ξεχάσουμε. Εμείς τον Άρη αλλιώς τον μάθαμε και όχι στα δικαστήρια με την παρουσία "περίεργων" ανθρώπων.

Ο κόσμος του Άρη, γνωρίζει τι σημαίνει δημοκρατία και πολιτισμός. Κάποιοι άλλοι, "πρωτοπόροι και ιδρυτές" ξέχασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: