Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κλήρωση και μεταγραφή!!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το «παρών» στην σημερινή κλήρωση για τους ομίλους του Europa League. Επαφές για μεταγραφή από Νταμπίζα.

Κλήρωση και μεταγραφή
Τη σεζόν 2012/13 ήταν η τελευταία παρουσία του Παναθηναϊκού σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τότε οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί στον 10ο όμιλο του Europa League και φέτος κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ευρώπη, όπου σήμερα θα μάθουν τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Η χθεσινή πρόκριση κόντρα στη Μίντιλαντ (2-1 στη Δανία), δίνει μία σημαντική «ανάσα» στην ομάδα, αφού στο ταμείο της αναμένεται να μπουν περίπου 3 εκατ. ευρώ και μπορεί να αυξηθούν, ανάλογα με την πορεία της.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Νίκο Νταμπίζα να προχωρήσει τις επαφές με κάποιους παίκτες που είχε μιλήσει το επόμενο διάστημα, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως είχε αποφασιστεί στη πρόσφατη σύσκεψη κορυφής του «τριφυλλιού», θα γίνει μία μεταγραφή ενός μεσοεπιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα.

Στον Παναθηναϊκό φέρονται να έχουν εντοπιστεί δύο παίκτες και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει αναλάβει τις επαφές. Ο ένας από τους δύο, βέβαια, αποτελεί προτεραιότητα και στόχος είναι να κλείσει άμεσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Ο Τάκης Φύσσας, εν τω μεταξύ, με τον Στράτο Σωπήλη και το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρο Βλάχο, θα εκπροσωπήσουν τους «πράσινους» στη σημερινή κλήρωση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: