Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«Παίρνει Ινσούα ο Ολυμπιακός»!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Εμιλιάνο Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με Μέσα του εξωτερικού η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο!

«Παίρνει Ινσούα ο Ολυμπιακός»!
Ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Εμιλιάνο Ινσούα!

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης που τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές Ισπανίας (3 και 6 αντίστοιχα) και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί για την απόκτησή του και βρίσκονται κοντά στο να υλοποιηθεί το deal.

Ο Αργεντινός μπακ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπόκα Τζούνιορς, Λίβερπουλ, Γαλατάσαραϊ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην επιβεβαιώνουν σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη, παρά το ότι το εν λόγω Μέσο παρουσιάζει τις διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός έκανε... μπίζνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία παραχώρησε ως δανεικό τον Ρουγκάλα και πιθανώς να... δείχνει κάτι κι αυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: