Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Έβγαλε... γούστα η Παναχαϊκή!!

Εντυπωσιακά μπήκε στη νέα χρονιά η Παναχαϊκή! Με εξαιρετική εμφάνιση οι «ροσονέρι» νίκησαν πολύ εύκολα 3-0 τον Πανηλειακό και είναι με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Έβγαλε... γούστα η Παναχαϊκή!
Αν και ακόμα δεν έχει βγει ο Αύγουστος, η Παναχαϊκή έδειξε πως κάτι… καλό φτιάχνεται! Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, οι Πατρινοί ήταν «σαρωτικοί» και επικρατώντας εύκολα 3-0 του (κακού) Πανηλειακού, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στον Πύργο.

Εξ’ αρχής οι «ροσονέρι» ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα. Έγιναν το αφεντικό και έπαιζαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους. Κι αφού χάθηκαν 1-2 καλές ευκαιρίες, ήρθε ο Άλμπι στο 20’ να πιάσει εξαιρετική κεφαλιά και να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους (μπροστά σε περίπου 500 θεατές).

Ο Πανηλειακός δεν μπορούσε να αντιδράσει, με την Παναχαϊκή να έχει τον πλήρη έλεγχο του ματς και να παίζει σχεδόν μονότερμα τον αντίπαλό της. Και με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού «καθάρισε» όχι μόνο την υπόθεση νίκη, αλλά και ενδεχομένως την πρόκριση. Στο 49’ ο Μαρουκάκης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (μετά από κλέψιμο και σουτ του Ζλατκόφσκι), ενώ ο ίδιος τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά και έγραψε το 3-0.

Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τον ρυθμό στα εναπομείναντα λεπτά να πέφτει (λόγω και της αφόρητης ζέστης που ανάγκασε σε δύο… τάιμ-άουτ) και τις δύο ομάδες να ‘χουν λίγες ακόμα φάσεις.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος (81’ Πλέγας), Άλμπι, Ντα Κόστα (76’ Μαζιώτης), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς (56' Χούσα).

Πανηλειακός (Λούκα Καβάλo): Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος (55' Μπαξεβάνος), Δαλκίδης, Εμμανουήλ (85’ Αλμπάνης), Νικολόπουλος, Γραικός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας (61' Μπουντόπουλος)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: