Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Και «Παπ» και μέσος!!

Τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League μαθαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, όμως εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Παπαδόπουλου και ενός χαφ.

Και «Παπ» και μέσος
Τα κενά του υπάρχοντος ρόστερ «τρέχουν» να καλύψουν τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Σήμερα το μεσημέρι οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν στους ομίλους του Europa League.

Εντός της ημέρας, όμως, είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθούν δύο προσθήκες. Πρώτα η απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλο, στον οποίο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, ο διεθνής άσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», παράλληλα, κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη - ενός «οχταριού» - που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα βοηθήσει στην ανάπτυξή του παιχνιδιού του. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα αποκτηθεί ακραίος μεσοεπιθετικός.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: