Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Το «αστέρι» της Ευρώπης!

Το όνειρό του στο Europa League θα συνεχίσει να ζει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης. Τα τυπικά για Γιαννιώτα.

Το «αστέρι» της Ευρώπης!
Προχθές η Λουντογκόρετς κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League, όμως κάτι αντίστοιχο κατάφερε να πετύχει χθες το βράδυ και ο Αστέρας Τρίπολης στο Europa League.

Ένας επαρχιακός σύλλογος από την Ελλάδα κατάφερε να είναι ένας από τους 64 που θα δώσουν το «παρών» σήμερα στο Μονακό για την κλήρωση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Κανείς δεν μπορούσε να πει πριν από περίπου 1,5 μήνα πως οι Αρκάδες θα είχαν αυτή την πορεία, έχοντας αποκλείσει τη Ροβανιέμι, μία γερμανική ομάδα (τη Μάιντς) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (μία ομάδα που συνηθίζει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις).

Το επίτευγμα της ομάδας του Στάικου Βεργέτη είναι τεράστιο και αποτέλεσμα αυτού είναι ότι αρκετοί από τους παίκτες του έχουν μπει ήδη στο «μικροσκόπιο» αρκετών συλλόγων, με τον Ντε Μπλάσις να είναι ο πρώτος που καρπώνεται αυτή την επιτυχία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Αστέρα και σήμερα θα αναχωρήσει για τη Γερμανία, ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, στην Τρίπολη κινήθηκαν ήδη για τον αντικαταστάτη του και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Γιαννιώτα, του οποίου η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Ο 21χρονος άσος έχει μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: