Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Καλαϊτζίδης: «Θα περιμένω τον Άρη παρότι έχω προτάσεις»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα περιμένει τον Άρη μέχρι… τέλους όπως υποσχέθηκε στους ανθρώπους του συλλόγου και δημοσιοποίησε σε συνέντευξή του στον Δημήτρη Κανελλάκη και το Metropolis 95.5. Διαβάστε γιατί αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Λάμπρο Σκόρδα.

Αναλυτικά:

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Η αύρα που υπάρχει από εμένα προς τη νέα διοίκηση, δεν μου επιτρέπει καν να μπω στη διαδικασία να συζητήσω. Και είναι κρίμα γιατί κάναμε καλή δουλειά και πίστευα πως μπορούσαμε να πάμε μπροστά, να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο κύριος Σκόρδας με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει γιατί βιάστηκα να παραιτηθώ και του είπα ότι θεώρησα πως δεν μπορώ να είμαι υπό αυτές τις συνθήκες ωφέλιμος»

Για το αν θα περιμένει τον Άρη: «Έχω υποσχεθεί σε όσους ανθρώπους μίλησα να περιμένω μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Θα περιμένω παρότι είχα προτάσεις καθώς θεωρώ πως έτσι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου»

Για τα προβλήματα του Άρη: Ο Άρης δεν έχει μόνο διοικητική ανεπάρκεια και αγωνιστική αδυναμία. Ο Άρης φανερώνει ακριβώς την κατάσταση που βρίσκεται ολόκληρη η Ελλάδα. Ο Άρης χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα εργαστεί με εντιμότητα και ειλικρίνεια  και φυσικά να έχει τη γνώση και την ικανότητα. Και επειδή ο σύλλογος έχει μεγάλη δυναμική, μπορεί να τα καταφέρει».

Για τον Στεφανίδη: «Δε θέλω να πιστώνω τα πάντα στον κύριο Στεφανίδη γιατί πρέπει να αναφέρουμε πως έκανε κάθε προσπάθεια να βρει τα λεφτά. Θεωρώ  πως με 250.000 ευρώ θα μπορούσαμε να καταφέρουμε να λειτουργήσουμε. Η μεταγραφή του Διούδη έγινε για όφελος της ομάδας και αν ερχόταν τα λεφτά λίγο νωρίτερα, θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα

Για τη Β’ εθνική: «Όσον αφορά το επίπεδο του ρόστερ που έχουμε, θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση για να αγωνιστούμε και σ’ αυτή την κατηγορία. Ο Άρης θα έπρεπε να έχει ρόστερ υψηλού επιπέδου ακόμα και αν αγωνιστεί στη Γ’ γιατί δεν πρέπει να κρίνεται με το αν ανέβει αλλά με το επίπεδο του ποδοσφαίρου που θα προσφέρει. Και να δημιουργήσει τις συνθήκες να εκμεταλλευτεί σωστά τους επόμενους μήνες για να πετύχει πιο εύκολα τους στόχους του»

Για τον κόσμο: «Χωρίς να το ξέρει ο κύριος Σκόρδας έκανε το μεγαλύτερο καλό. Αφύπνισε τον κόσμο και δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο επίπεδο συσπείρωσης. Νιώθω άσχημα απέναντι στον κόσμο που έδειξα το δρόμο της προοπτικής και τελικά έπρεπε να φύγω γιατί οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές με ότι συνέβη»

Για τις ενέργειες του αν επιστρέψει στον Άρη: «Είχαμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Και αυτό φάνηκε ακόμα και όταν επιλέξαμε τη Γ’ εθνική και ήρθαν οι οργανωμένοι να μιλήσουμε και έδειξαν πως σέβονται απόλυτα τη δουλειά μας και τα αποδυτήρια, κάτι που δε γίνονταν τα τελευταία χρόνια. Θα συνεχίσουμε με την ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό που δείξαμε από την αρχή» 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: