Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«Να πάμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ»

1301723-28027330-640-360
Το Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άνχελ Ντι Μαρία κατά την παρουσίασή του που πραγματοποίηθηκε ενώ ο τεχνικός της ομάδας Λουίς φαν Χάαλ, αποθέωσε τον Αργεντινό άσο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για την Γιουνάιτεντ. Θέλω να βοηθήσω για να ξαναπάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ήρθα εδώ για να βοηθήσω το σύνολο για να γίνει και πάλι δυνατό. Επίσης, βασικός μου στόχος είναι η κατάκτηση πολλών τροπαίων, κάτι που έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογος τα περασμένα χρόνια.
Ήθελα να έρθω, παρά το γεγονός ότι δεν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είπα στόχος μου είναι να ξαναβρεθούμε στην διοργάνωση και είμαι ευτυχισμένος που με διάλεξε ο Φαν Χάαλ»
Από την άλλη ο φαν Χάαλ τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης παγκοσμίου φήμης. Το σημαντικό και αυτό που μου αρέσει είναι πως δεν είναι μόνο ποιοτικός, αλλά και πως μπορεί να ανεβάσει τον ρυθμό του αγώνα υπέρ μας, ενώ παράλληλα τον ενδιαφέρει το ομαδικό παιχνίδι.
Γι’ αυτό τον διαλέξαμε. Ελπίζω πως θα μας φέρει θετικά αποτελέσματα αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά μετά από μόλις δύο προπονήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε για το θαύμα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος.
Έπαιξε 52 παιχνίδια την περασμένη σεζόν και έβγαλε 22 ασίστ. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν πολλοί παίκτες αυτό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: