Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Από σήμερα η πρόκριση!!

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν δίνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Ελλάδας τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ.

Από σήμερα η πρόκριση
Μετά από είκοσι μήνες η ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη διοργάνωση που έχει κατακτήσει δεκατέσσερις φορές στην ιστορία της. Το τελευταίο της παιχνίδι στον θεσμό ήταν τον Δεκέμβριο του 2012, όταν είχε ηττηθεί εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Καβάλα.

Η «Ένωση», όμως, δίνει απόψε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας και υποδέχεται τον Φωκικό στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, OTE Sport 4 και sport-fm.gr).

Όπως έχει πει και ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες του, στόχος του «Δικεφάλου» είναι από σήμερα να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, ώστε το παιχνίδι (στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου) να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που παρέταξε στο πρόσφατο φικό με τη Ρόμα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης και στην άμυνα οι Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος.

Στα χαφ θα είναι οι Ανάκογλου, Κορδέρο, δεξιά ο Πλατέλλας, αριστερά ο Μπαρμπόσα και ο Αλεξ Ντακόλ θα πάρει τη θέση του Μάνταλου, πίσω από τον Αραβίδη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι χωρίς υποψία κίνδυνο για επεισόδια, η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών του Φωκικού και έτσι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν μόνο εκείνοι της ΑΕΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: