Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ήρθε... η ανάπτυξη!!

Με 4 ομάδες σε ομίλους Champions και Europa, ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για το ισχυρό «ΠΑΡΩΝ» που φώναξε το Ελληνικό ποδόσφαιρο! 
Η λέξη ανάπτυξη έχει καταντήσει κάτι σαν... ανέκδοτο! Από την στιγμή που έγινε καραμέλα στο στόμα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και των υπουργών, οι περισσότεροι Έλληνες που καθημερινά υποφέρουν από την ανεργία, τους φόρους και τις αυξήσεις απλά την ακούνε και γελάνε! Κι όμως η ανάπτυξη ήρθε. Όχι φυσικά εκεί που οι περισσότεροι το έχουμε ανάγκη.
Εκεί που όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν για να χαλαρώσουν λίγο... Η περίφημη αυτή λέξη βρήκε εφαρμογή στο ποδόσφαιρο όμως. Η νέα σεζόν, όσο αφορά τις Ευρωδιοργανώσεις ξεκινά με ονειρεμένο τρόπο για τις ομάδες μας αφού από τους 5 που πήραν εισιτήριο από το περσινό πρωτάθλημα, οι 4 θα παίζουν ως τα Χριστούγεννα. Ο Ατρόμητος μας... άφησε νωρίς με την εντός έδρας αυτοκτονία από το Σεράγεβο. Την γκέλα αυτή όμως, ως Ελληνικό ποδόσφαιρο την ρεφάραμε με τον καλύτερο τρόπο ο Αστέρας Τρίπολης αρχικά με τον... ιστορικό αποκλεισμό επί της Μάιντς και εν συνεχεία με την πρόκριση στους ομίλους.
Σε... απλά Ελληνικά έχουμε 1 ομάδα (Ολυμπιακός) που θα παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες 3 που θα δώσουν την δική τους μάχη στους ομίλους του Europa! Kι έχει ο Θεός αφού πιθανό είναι να έχουμε και την άνοιξη παρουσία στα Ευρωκύπελλα. Μετά από την πολύ καλή παρουσία της Ελλάδας στην Βραζιλία, έρχεται τώρα και αυτό το «3 στα 3» των προκρίσεων (συν την μόνιμη παρουσία του Ολυμπιακού) που όντως δείχνει ανάπτυξη. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα...
Όπως και να έχει ο Χειμώνας γίνεται πολύ ενδιαφέρον αφού πλέον οι... Τρίτες, οι Τετάρτες και οι Πέμπτες αποκτούν μεγάλη αξία με την συμμετοχή 4 ομάδων μας σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. Αξία όμως και για τους συλλόγους που θα έχουν την ευκαιρία να βγουν κερδισμένοι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είτε με τα έσοδα από τις νίκες, είτε δείχνοντας την... πραμάτεια (παίκτες) τους σε υποψήφιους μνηστήρες! Όμορφα άρχισε η χρονιά...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: