Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«Υπομονή και χρόνο στον Άγγελο

SARATSIS
Στον Arena89,4 φιλοξενήθηκε σήμερα το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανος Σαράτσης,σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στην Ζίμπρου αλλά και την πίεση που αισθάνεται ο Άγγελος Αναστασιάδης.
 Αναλυτικά η συνέντευξη:
Για την προτίμηση του για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στην σημερινή κλήρωση τόνισε:
«Δεν νομίζω πως παίζουν ρόλο οι αντίπαλοι, είναι ένας θεσμός το Europa league στο οποίο πρέπει να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Δεν έχω κάποια προτίμηση γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα.»
Για τον χθεσινό αγώνα και την πρόκριση κόντρα στην Ζίμπρου δήλωσε:
«Το πρώτο ματς νομίζω ότι ήταν ένα λάθος, ήταν άσχημο το αποτέλεσμα, μας γέμισε με άγχος. Ευτυχώς τα παιδιά την κατάλληλη στιγμή συνήλθαν και δείξανε την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ήξερα και εγώ όπως και όλοι μας ότι στο τέλος η ομάδα θα περάσει.Πίστευα και στον Κλάους ότι θα σκοράρει.Με λίγα λόγια όλα καλά πήγαν χθες.»
Για την διαφορά των δύο παιχνιδιών με την Ζίμπρου τόνισε:
«Εντάξει εκεί πήγαμε με άλλη ψυχολογία, υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα δύο παιχνίδια. Η ομάδα ήταν πολύ εύκολη για τον ΠΑΟΚ. Δεν αντιμετωπίσαμε το πρώτο παιχνίδι με την κατάλληλη σοβαρότητα. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Μολδαβία νομίζω προσγειωθήκαμε όλοι ακόμα και οι φίλαθλοι γιατί νομίζαμε θα περάσουμε από το πρώτο παιχνίδι.Έκανε καλό γιατί εχθές και οι ποδοσφαιριστές ήρθαν ενώπιον των ευθυνών τους.Τελείωσαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο γιατί καταλάβανε ότι ήτανε λάθος το πρώτο ματς. Αντιμετώπισαν το παιχνίδι χθες με σοβαρότητα όπως θα έπρεπε να κάνουν και στην Μολδαβία και ο προπονητής και οι παίκτες.»
Για το συμπέρασμα των δύο παιχνιδιών με την Ζίμπρου σχολίασε:
«Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε την ομάδα να ηρεμήσει να δουλέψει, να κάνουμε λίγη υπομονή είναι πολύ νωρίς ακόμα να κρίνουμε την ομάδα Ας αφήσουμε την ομάδα να παίξει και να δείξει αυτά που μπορεί Πιστέυω ότι θα γίνουν και κάποιες κινήσεις αυτές τις μέρες για καλυφθούν κάποια κενά που πιθανόν να υπάρχουν.όλα θα πάνε καλά, ας μην είμαστε απαισιόδοξοι. Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ να είναι απισιόδοξος.»
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη τόνισε:
«Ο Άγγελος αισθάνεται δικαιολογημένα ότι παίζει με το μαχαίρι στον λαιμό γιατί η πίεση του κόσμου είναι μεγάλη και το γνωρίζει και ο ίδιος Ο Άγγελος είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πως με το που έρχεται στον ΠΑΟΚ θα το ζήσει αυτό. Πρέπει λίγο να τον βοηθήσουμε το άγχος είναι μεγάλο, ας τον αφήσουμε να δουλέψει θα δείξει καλά στοιχεία είμαι σίγουρος.Πέρσι δώσαμε πίστωση χρόνου πολύ μεγάλη σε ένα ξένο άνθρωπο τον κύριο Στέφενς γιατί δηλαδή να μη δώσουμε χρόνο σε έναν δικό μας άνθρωπο όπως ο Άγγελος.»
Για την άποψη του για τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Τζακ Αγγελίδη είπε χαρακτηριστικά:
«Είναι ένας πολύ σοβαρό άνθρωπος, τον γνώρισα και πιστέυω πως είναι ένας άνθρωπος μετρημένος και αξιόλογος τον οποίο δεν το ξέρει κανένας.Άρα και αυτός από την στιγμή που είναι επιλογή θα πρέπει να έχει πίστωση χρόνου. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Χρειάζεται χρόνο γιατί αυτήν την στιγμή καλύπτει λάθη άλλων.»
Τέλος για το ice-bucket και την πρόσκληση στο Ιβάν Σαββίδη τόνισε:
«Κοιτάξτε πλέον είναι ένας θεσμός, δημιουργήθηκε και συνεχίζει έχοντας ένα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με προσκάλεσε μία φίλη  από την Πτολεμαίδα γιατί εκεί χτίζουν ένα εργαστήρι για τα παιδάκια και χρειάζονται χρήματα και έχουν ανοίξει ένα λογαριασμό σε μία τράπεζα και μαζεύουν χρήματα. Για αυτό και το έκανα με χαρά και βοήθησα και εγώ με ότι μπορούσα.»
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: