Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τζαβέλλας: «Είχαμε αρκετό άγχος»

Σαν... υποχρέωση παρουσίασε την πρόκριση (επί της Ζίμπρου) στους ομίλους του Europa League ο Γιώργος Τζαβέλλας και ανέφερε πως υπήρχε άγχος, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Τζαβέλλας: «Είχαμε αρκετό άγχος»
Η Ζίμπρου είναι υποδεέστερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ κατά κοινή ομολογία, αλλά και σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που τόνισε πως η πρόκριση που ήρθε πως ήταν κάτι που έπρεπε... να συμβεί. Επιπλέον ανέφερε πως υπήρχε άγχος και ότι το ματς τελείωσε μετά το 3-0, το οποίο ήρθε στο 79’ από τον Μακ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αφιέρωσε την επιτυχία στο πρώην μέλος της διοίκησης του συλλόγου, Παναγιώτη Ποικιλίδη, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ήταν κοντά μας, μας λείπει πολύ και ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται από εκεί ψηλά, όπου είναι», είπε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς: «Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε μία υποδεέστερη ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η πρόκριση ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε και με την απόδοσή μας, αλλά και το ότι προκριθήκαμε, διορθώσαμε το λάθος του πρώτου αγώνα.. Είχαμε αρκετό άγχος, αλλά νομίζω ότι μετά το 3-0 όλα τελείωσαν».

Αναφέρθηκε στα όσα είπαν με τον Μακ μετά το γκολ που πέτυχε ο Σλοβάκος. «Το είχαμε πει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ότι θα βάλει γκολ και επιβεβαιωθήκαμε», ανέφερε.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, απάντησε: «Δεν είναι δικό μου θέμα τα μεταγραφικά. Αν δεν στράβωνε το παιχνίδι προχθές με την Καλλονή θα μιλούσαμε για τον Φάνη Τζανδάρη και το ντεμπούτο του. Το ίδιο συνέβη σήμερα και με τον Πόζογλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: