Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Λαγός: «Μπορούμε να περάσουμε και απ’ τους ομίλους»

Βήμα-βήμα, αλλά υψηλές βλέψεις στον Παναθηναϊκό. Ο Τάσος Λαγός μίλησε για το διπλό επί της Μίντιλαντ και δήλωσε πως η ομάδα είναι ικανή να προχωρήσει και πιο… πέρα απ’ τους ομίλους του Europa League.

Λαγός: «Μπορούμε να περάσουμε και απ’ τους ομίλους»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού:

«Νομίζω πως σήμερα ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση και το κάναμε. Στα πρώτα λεπτά δεν μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε την εικόνα μας. Όσο περνούσε η ώρα, όλα ήταν υπέρ μας και ήρθαν τα γκολ στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας τη νίκη. Κρατάμε το δεύτερο 45λεπτο, δεν ήταν το καλύτερο ματς που κάναμε, αλλά υπάρχουν και στιγμές που δεν θα παίξεις καλό ποδόσφαιρο και θα πάρεις απλά το αποτέλεσμα.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, σήμερα όμως νομίζω πως αντιδράσαμε καλά σε ανάλογες καταστάσεις.

Ο Μάρκους είναι μεγάλος παίκτης, το ξέρουμε, αλλά και χωρίς αυτόν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να αναπληρώσουμε και το δικό του κενό.

Δεν έχουμε πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια, τώρα μαθαίνουμε. Ενδεχομένως να μην περιμέναμε να ‘χαμε τόση πίεση στα πρώτα λεπτά, ευτυχώς δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και όλα πήραν τη σειρά τους.

Πέρσι κάναμε μια πολύ καλή πορεία, μια έκπληξη ίσως για πολλούς. Φέτος δεν περάσαμε την Σταντάρ, αλλά ήταν καθήκον μας να προκριθούμε σήμερα. Θα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε και παρακάτω απ’ τους ομίλους του Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: