Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μίτσελ: «Μου αρέσει ο όμιλος»

Με οδηγό την περσινή χρονιά όπου στα «χαρτιά» ο Ολυμπιακός δεν ήταν φαβορί για πρόκριση, αλλά τα κατάφερε, θα παίξουν και φέτος οι Πειραιώτες όπως είπε ο Μίτσελ. «Να πάμε πιο ψηλά την ομάδα», τόνισε.

Μίτσελ: «Μου αρέσει ο όμιλος»
Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε στον δρόμο του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ να μην… λογαριάζει απ’ τα δύο πρώτα «μεγαθήρια» και να δηλώνει ικανοποιημένος απ’ το αποτέλεσμα της κλήρωσης!

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι το φαβορί στα… χαρτιά, αλλά αυτό διόλου ρίχνει την αυτοπεποίθηση του Ισπανού τεχνικού που δίνει σύνθημα για δυνατές «μονομαχίες» με όλες τις ομάδες του ομίλου, προκειμένου αυτός και οι παίκτες του να οδηγήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας ένα βήμα ψηλότερα στην Ευρώπη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στη NOVA:

«Είναι δύο επικίνδυνες ομάδες, υπάρχει πάντα αυτός ο κίνδυνος σε τέτοιες κληρώσεις . Δεν μου φαίνεται άσχημη η κλήρωση, έτσι κι αλλιώς θα υπήρχαν δυνατές ομάδες απέναντί μας. Υπήρχαν κάποιες επιλογές πιο απλές για εμάς, αλλά πρέπει πάντα να αγωνίζεσαι έτσι κι αλλιώς. Στα χαρτιά η δυσκολία μου φαίνεται ισάξια με την περσινή. Θεωρητικά και πέρσι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα ήταν πιο ισχυρές από εμάς, αλλά τα καταφέραμε. Θα είναι και μεγαλύτερη χαρά αν τα πάμε καλά. Μοιάζει αρκετά ο όμιλος ο φετινός με τον περσινό, θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Μου αρέσει ο όμιλος. Γνωρίζω την Μάλμε, όχι πάρα πολύ ακόμα, έχει παίκτες που έχουν παίξει στην Ισπανία. Το φαβορί είναι η Ατλέτικο βάσει της διαδρομής που έχει κάνει και πιστεύω πως θα παλέψουμε για την πρόκριση. Είτε εμφανιστεί λίγο καλύτερη από πέρσι, είτε λίγο χειρότερη, παραμένει μια εξαιρετική ομάδα. Και η Γιουβέντους φυσικά είναι δυνατή, θα πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα διότι στην πρεμιέρα της στο Champions League θα ‘χει παίξει μόλις ένα επίσημο ματς. Μακάρι να είναι στο Καραϊσκάκη η δική μας πρεμιέρα.

Αυτό που ελπίζω και περιμένω είναι σαν Ολυμπιακός να ‘χουμε την ίδια απόδοση που είχαμε πέρσι και στα έξι παιχνίδια. Έχουν αλλάξει αρκετά πρόσωπα στην ομάδα, αλλά στόχος είναι να επαναλάβουμε τα περσινά στάνταρ μας που θα σημάνει ότι υπάρχει πρόοδος. Θα είναι σημαντικό να αφήσουμε δύο ομάδες πίσω μας και να περάσουμε. Δεν μπορώ να το υποσχεθώ πως θα γίνει σίγουρα, αλλά σίγουρα θα δώσουμε τα πάντα. Δεν ξέρω πόσο χαρούμενοι ή όχι είναι οι αντίπαλοί μας που πέφτουν πάνω στον Ολυμπιακό. Το μόνο που σκεφτόμαστε εμείς είναι το πώς θα νικήσουμε. Δε σκεφτόμαστε να περάσουμε μόνο τη Μάλμε, θα παλέψουμε κόντρα σε όλους».

Στο τρέχον καλοκαίρι αλλάξαμε όσο αλλάξαμε και πέρσι. Και παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ματς παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα δείτε και φέτος πως θα είμαστε πανέτοιμοι. Δεν έχω καμία έλλειψη αυτοπεποίθησης. Νιώθω πολύ καλά. Έχουμε περάσει στιγμές που δεν ήταν ιδανικές για διάφορα θέματα, αλλά είμαι χαρούμενος που υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για το καλό του Ολυμπιακού. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να αντιμετωπίσουμε σπουδαίους αντιπάλους, αν θέλουμε να πάμε την ομάδα μας ένα βήμα πιο ψηλά στην Ευρώπη.


Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο Μίτσελ είπε πως θέλει ενίσχυση στην επίθεση: «Εμείς πρόσφατα χάσαμε τον Σάμαρη απ’ την ομάδα μας που ήταν βασικός. Έχουμε τον Εντινγκά που είναι χρήσιμος, αλλά θα μας άρεσε να ενισχυθούμε περαιτέρω στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: