Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Οριστικά «αετός» ο Καρνέζης!

Στην Μπενφίκα θα αγωνίζεται πλέον ο Ορέστης Καρνέζης. Σήμερα οι ανακοινώσεις. Ποιες οι λεπτομέρειες του deal και οι εγγυήσεις που έλαβε ο διεθνής γκολκίπερ.

Οριστικά «αετός» ο Καρνέζης
Οι ανακοινώσεις απομένουν για τη μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη στην Μπενφίκα. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική, καθώς ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, που είχαν κάνουν με τις αμφιβολίες που είχε ο διεθνής γκολκίπερ για τις συμμετοχές του, μετά την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ από τους «αετούς».

Μέσα στη μέρα θα επισημοποιηθεί το deal, που αφορά δανεισμό του από την Ουντινέζε για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς του έναντι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο 29χρονος άσος για να μην περάσει τα… περσινά στη Γρανάδα, έλαβε εγγυήσεις πως θα αγωνίζεται στο Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, ενώ θα υπάρχει rotation στο πρωτάθλημα με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ.

Η παρουσίασή του από την Μπενφίκα αναμένεται την Τρίτη και θα γίνει ο πέμπτος Έλληνας που φορά τη φανέλα της μετά τους Μαχαιρίδη, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Φύσσα, ενώ οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας ενδιαφέρονται και για τον Ανδρέα Σάμαρη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: