Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Φινάλε με νίκη!

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο φιλικό του Πλατανιά, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας, αφού οι Χανιώτες επικράτησαν 1-0 του Κισσαμικού στο Μάλεμε.

Φινάλε με νίκη
Ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 συντοπίτη Κισσαμικού στο Μάλεμε σε φιλικό ματς και έδειξε πως είναι σχεδόν έτοιμος για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την επόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσίασαν την εικόνα που ήθελε να δει ο τεχνικός τους, με τον Φιγκέιρα να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 48’ με βολή έξω από την περιοχή.


Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά (81? Ευθυμάκης), Ζουμπουλάκης (81? Σούκιας), Ιτούα (81? Μαραγκουδάκης), Δημήτρης (46? Κουλιμπαλί), Ντεντάκης, Σέχου (81? Στεφανίδης), Τέτε (81? Κοκκινάκης), Φιγκέιρα (81? Τσίτας), Τσοντάκης (66? Μπεριάν), Ναζλίδης (81? Τσικουδάκης), Γιακουμάκης (66? Χαλκιαδάκης)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (75? Πετράκης), Τσερκέζος (60? Κομπογεννητάκης Λ.), Κουλακάρης (75? Κοκάκης), Καρβουνιάρης (Κομπογεννητάκης Ζ.), Σπαθάρας (66? Κωνσταντόπουλος), Σελινιωτάκης (66? Μπάτζιο), Κιπτίου (60? Ενκάμγκα), Μποτωνάκης, Πασιαλής (60? Σουμπασάκης), Πέντσας (60? Στεφανίδης), Λώττας (66? Μαυρουδής) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: