Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Το «ορεκτικό» και το δείπνο της ΑΕΚ!!

Η χθεσινή ΑΕΚ άνοιξε την όρεξη των φίλων της παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι της. Μεταγραφικό «δείπνο» παρουσία Μελισσανίδη στο Πήλιο.

Το «ορεκτικό» και το δείπνο της ΑΕΚ
Χορταστική για ένα ημίχρονο και κάτι, όσο δηλαδή αγωνίστηκε με τους παίκτες που πάνω-κάτω λογίζονται σαν βασικοί, ήταν η ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό του Πανθεσσαλικού απέναντι στη Νίκη Βόλου, της οποίας επικράτησε με 2-1.

Το αποτέλεσμα, που μοιάζει «φτωχό» βάσει της εικόνας της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, είναι το τελευταίο που μετρά, καθώς εκείνο που έφερε χαμόγελα στους φίλους της ομάδας ήταν το καλό ποδόσφαιρο που είδαν την «Ένωση» να παίζει απέναντι σε αντίπαλο επιπέδου για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Ασφυκτική πίεση ψηλά, που οδηγεί τον αντίπαλο σε λάθη και εκείνη σε γρήγορες αντεπιθέσεις, εξαιρετική κυκλοφορία με πολλές και γρήγορες πάσες, παίκτες που δεν «κουβαλούν» πολύ την μπάλα, αλλά τη δίνουν γρήγορα και κινούνται στο χώρο, δημιουργία από τον άξονα αλλά και από τα πλάγια, καλές συνεργασίες των εξτρέμ με τους μπακ που ανεβαίνουν συχνά προς την αντίπαλη περιοχή, επικίνδυνες κάθετες μπαλιές, αλλά και σιγουριά στα μετόπισθεν με αλληλοκαλύψεις ήταν μερικά από τα στοιχεία που έβγαλαν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι σε αντίπαλο που αυτή την εβδομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, την ώρα που εκείνη δεν έχει τελειώσει καν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αυτά σε ομαδικό επίπεδο, γιατί και σε ατομικό υπήρχαν παίκτες που ξεχώρισαν. Πρώτος ο Μάνταλος, που μοίραζε ιδανικά το παιχνίδι έχοντας στηρίγματα πίσω του τους Κορδέρο και Ανάκογλου. Ο Αραβίδης αν και από τραυματισμό ήταν διαρκής πηγή κινδύνων, οι ακραίοι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας πρόσφεραν το… απρόβλεπτο και λειτούργησαν άριστα μαζί με Πεταυράκη και Μπακάκη, ενώ Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος ενέπνεαν σιγουριά στα μετόπισθεν και ο Ανέστης στη μία περίπτωση που χρειάστηκε να επέμβει το έκανε αποτελεσματικά.

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ρήγα Φεραίο, ενώ το Σάββατο δίνει το σπουδαιότερο φιλικό της, με αντίπαλο τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ.

Τα είπαν στα Χάνια

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δείπνο στα Χάνια Πηλίου μαζί με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊανό Δέλλα. Αν και δεν έχει ακόμη διαρρεύσει κάτι από το ραντεβού των τεσσάρων ανδρών, η ΑΕΚ φαίνεται πως θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία μεταγραφή, μπορεί και δύο, με τις θέσεις του μεσοαμυντικού και του σέντερ φορ να είναι οι… υποψήφιες προς ενίσχυση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: