Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Το… ψάχνει για Μπεν Χατίρα!!

Την περίπτωση του Άνις Μπεν Χατίρα φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Πλησιάζει στην Τούμπα ο Σηφάκης, καθώς ο Ιτάνζ διαβεβαίωσε τη διοίκηση ότι οδεύει προς Τουρκία. Πέφτουν οι υπογραφές με Αθανασιάδη.

Το… ψάχνει για Μπεν Χατίρα
«Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος και θα πάρουμε καλούς παίκτες στην τιμή που επιθυμούμε», είναι η άποψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιθυμεί να δυναμώσει περισσότερο την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν και ίσως χρειαστεί να περιμένει μέχρι το… 90.

Μία από τις προτεραιότητες του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η απόκτηση ενός ακραίου φορ. Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών και στο προσκήνιο έρχεται εκείνη του Άνις Μπεν Χατίρα.

Πριν από μερικές μέρες στη Γερμανία είχε γραφτεί ότι ο Γερμανοτυνήσιος εξτρέμ ψάχνει ομάδα, αφού η Χέρτα πήρε τον Ελβετό Στόκερ στη θέση του, και έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός – που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του – έχει καλύψει το συγκεκριμένο κενό και δεν αποκλείεται ο επίδοξος «μνηστήρας» να είναι ο ΠΑΟΚ.

Πάντως, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι όντως κάτι παίζεται ανάμεσα στον Μπεν Χατίρα και τους «ασπρόμαυρους». Ο 26χρονος την περσινή σεζόν με τη Χέρτα έπαιξε σε 22 αγώνες, πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αμβούργο, την Ντούισμπουργκ και την Τέμπε Βερολίνου.

Φεύγει ο Ιτάνζ, έρχεται ο Σηφάκης (;)

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν σύντομα στο θέμα της αποχώρησης του Σαρλ Ιτάνζ από τον ΠΑΟΚ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ενημέρωσε τη διοίκησης πως «μέχρι την προσεχή Τρίτη, θα βρω ομάδα στην Τουρκία και θα υπογράψω». Εφόσον ο Αφρικανός αποχωρήσει, τότε όλα δείχνουν πως θα αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ο Κρητικός γκολκίπερ, από τη στιγμή που είναι προσιτός οικονομικά (θα λάβει κοντά στις 170.000 ευρώ) κι ο Αγγελος Αναστασιάδης τον εμπιστεύεται πλήρως, πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα, όμως, με τη SportDay υπάρχει κι εναλλακτική λύση με ξένο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει πάρει (κι αυτός) την έγκριση του Ελληνα κόουτς.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα εισπράξει συνολικά 2 εκατ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: