Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

«Παίζεται» του Κλωναρίδη!

Μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος αν προπονηθεί κανονικά και την Τρίτη, τότε θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Μίντιλαντ.

«Παίζεται» του Κλωναρίδη
Ακόμη μία επιλογή έχει ο Γιάννης Αναστασίου, ύστερα από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος για να μην πιεστεί και να μην προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα μετά το αιμάτωμα που είχε στον αχίλλειο τένοντα μετά τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

Εφόσον ο 22χρονος παίκτης γυμναστεί κανονικά και την Τρίτη, τότε έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» για τον αγώνα με τους Δανούς.

Από εκεί και πέρα, χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν ο Ζέκα και ο Πέτριτς, οι οποίοι υπολογίζονται από τον προπονητή των «πρασίνων».

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, αυτό περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, μετά άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια τελειώματα και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 9 το πρωί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: