Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κάταϊ, ο αντι-Ιμπαγάσα!!

Η αρνητική τροπή που υπήρξε στην υπόθεση του Αριέλ Ιμπαγάσα ανάγκασε τη Βέροια να κινηθεί για άλλον δημιουργικό χαφ και, σύμφωνα με τη SportDay, είναι κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Κάταϊ.

Κάταϊ, ο αντι-Ιμπαγάσα!
Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού ο Αργεντινός μέσος δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα και δεν μπορούσε να συνηθίσει τη ζωή στην επαρχία.

Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τη διοίκηση της Βέροιας να ψάξει εκ νέου για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής και – όπως γράφει σήμερα η SportDay – οι Μακεδόνες είναι κοντά στην απόκτηση του Αλεξάνταρ Κάταϊ.

Ο Σέρβος άσος ανήκει στον Ολυμπιακό και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάει στον Πλατανιά, χθες το βράδυ προέκυψε η πληροφορία ότι η «βασίλισσα του Βορρά» θα τον εντάξει με τη μορφή δανεισμού στο δυναμικό της.

Μάλιστα, η χανιώτικη ΠΑΕ διέψευδε ότι ενδιαφερόταν για την επιστροφή του, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο.

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα, όπως και στο θέμα του Ρομπέρτο Μπατιόν, στο οποίο δεν φαίνεται να παρουσιάζονται απρόοπτα εμπόδια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: