Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Το μέλλον του Άρη από… αύριο!!

Αναβλήθηκε η συνάντηση των φορέων του Άρη, η οποία ήταν προγραμματισμένη μετά το φιλικό με τη Γιαβόρ, και τελικά αυτή θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Το μέλλον του Άρη από… αύριο
Την Τρίτη το μεσημέρι (στις 12:00) θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των φορέων του Αρη, οι οποίοι επρόκειτο να συζητήσουν για το μέλλον του συλλόγου μετά το φιλικό με τη Γιαβόρ.

Η συνεδρίαση θα γινόταν σήμερα το βράδυ, όμως λόγω του προχωρημένου της ώρας και της πιθανής απουσίας των νομικών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, ώστε να δώσουν όλοι το «παρών» στην πιο κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή της ομάδας στη Β’ ή τη Γ’ Εθνική. Πρέπει, όμως, να συνεκτιμηθούν όλες οι παράμετροι μιας τέτοιας πολύ σοβαρής απόφασης και αφού μελετηθεί ενδελεχώς η αποκάλυψη που έκανε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Εφόσον, μάλιστα, προκριθεί η λύση της Γ’ Εθνική θα χρειαστεί να βρεθούν οι τρεις άνθρωποι που θα αντικαταστήσουν τη διοίκηση Στεφανίδη και θα οδηγήσουν την εταιρεία στη λύση και την εκκαθάριση και αφετέρου ποιοι θα... τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα προκύψει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Περιμένει και ο Καλαϊτζίδης

«Κατ' αρχάς, είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Αν τεθεί, τότε θα το δω. Στο μυαλό μου όμως, δεν έχω τη Γ' Εθνική», είναι το μήνυμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε όποιον τον ρωτάει για το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον ο Άρης συμμετάσχει τελικά στη Γ’ Εθνική και όχι στη Football League.

Πάντως, ο εκνευρισμός του έμπειρου τεχνικού είναι μεγάλος και δεν τον κρύβει, ζητώντας αυτή την εβδομάδα να δει πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό. Συν τοις άλλοις, βγάζει και μια αγωνιώδη κραυγή για το ελλιπέστατο ρόστερ δυο περίπου εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: