Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Στην αγκαλιά του ο Αλφάρο!!

Έτοιμος να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό είναι και τυπικά ο Αλφάρο! Ο Ισπανός έλυσε το συμβόλαιό με τη Μαγιόρκα και μετά τα μεσάνυχτα φτάνει στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή στους «πράσινους».

Στην αγκαλιά του ο Αλφάρο!

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, ο Ισπανός βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Μαγιόρκα για να λύσει το συμβόλαιό του. Κάτι που έγινε τελικά το απόγευμα, με το σύλλογο ν’ ανακοινώνει επίσημα την αποδέσμευσή του και ν’ ανοίγει το δρόμο για να τελειώσει η μετακίνησή του στους «πράσινους».

Έτσι, ο Αλφάρο δεν θα χάσει καθόλου χρόνο και από το βράδυ κιόλας της Δευτέρας (περίπου στη 01:30) αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα. Κατόπιν θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί ώστε να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι θα είναι γρήγορα διαθέσιμος για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Μαγιόρκα και θεωρείται πιθανότατο ότι θα μπορεί ν’ αγωνιστεί ακόμη και στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ.

RCD Mallorca         @RCD_Mallorca
Alfaro y el @RCD_Mallorca llegan a un acuerdo para rescindir el contrato del jugador andaluz. Toda la suerte del mundo en su nuevo reto!!!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: