Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Με Ζέκα, Πέτριτς και… Αλαφούζο!

Σιγά μην το χάσουν… Ζέκα και Πέτριτς μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενόψει Μίντιλαντ. Παρών στο Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Με Ζέκα, Πέτριτς και… Αλαφούζο
Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Παναθηναϊκού ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μίντιλαντ (21/08) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα play-offs του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Κάρλος Ζέκα και Μλάντεν Πέτριτς να επιστρέψουν μετά από αρκετές μέρες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Πέμπτης. Από την άλλη, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης γυμνάστηκε ατομικά για μια ακόμη μέρα, αλλά εκτιμάται ότι από αύριο Δευτέρα και αυτός θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας, μετά τελειώματα και τέλος τακτική. Το παρών έδωσε για μια ακόμη μέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά μέρος της προπόνησης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Η αυριανή (18/08) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 το πρωί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: