Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Έμεινε με τις ευκαιρίες…!

Αν και βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά του, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Αχαρναϊκό και παραχώρησε στην ομάδα του Μενιδίου 1-1 τη Νέα Σμύρνη.

Έμεινε με τις ευκαιρίες…
Ο Πανιώνιος παραχώρησε 1-1 στον Αχαρναϊκό σε φιλικό ματς προετοιμασίας στη Νέα Σμύρνη και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας και την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν βελτιωμένοι, ήλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παρουσιάζοντας επιθετικό πρόβλημα.

Από μία αδράνεια της άμυνας ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε στο σκορ, με τον Αθανασίου να νικάει τον Παπαδόπουλο από κοντά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου στις καθυστερήσεις.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος (75' Μέξι), Μ.Γκέζος, Παντίδος (87' Χατζηησαϊας), Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Μπούζας, Μπουμάλ (65' Π. Γκέζος), Μασούρας (75' Φουρλάνος), Γιάννου (65' Σμυρλής)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Στουρνάρας, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Γιέσιτς, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης

Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Θεοδώρου, Καλόγερος, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Μαγγίνας, Καλαμιώτης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: