Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κλείνει κι ο επιθετικός!!!

Το αργότερο μέχρι αύριο ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός την απόκτηση νεαρού φορ. Φήμες ότι ανήκει σε ομάδα της Ιταλίας. Έρχεται ο Αλφάρο. Οι σκέψεις Αναστασίου εν όψει Μίντιλαντ.

Κλείνει κι ο επιθετικός
Μέχρι την Τρίτη ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει-όπως όλα δείχνουν-την απόκτηση ενός επιθετικού. Στοιχεία για την… ταυτότητά του δεν έχουν διαρρεύσει, παρά μόνο πως πρόκειται για νεαρό κι εξελίξιμο παίκτη, που θα έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, ενώ φήμες αναφέρουν πως ανήκει σε ιταλικό σύλλογο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νταμπίζας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του εκλεκτού για το συμβόλαιο και τη ρήτρα για την απόκτησή του, ενώ περιμένει το τελικό «ναι» του ποδοσφαιριστή. Αυτό πάντως δεν θα αργήσει, καθώς του έχει αναλυθεί το πλάνο της ομάδας και έχει μείνει ικανοποιημένος.

Στο μεταξύ, σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Αλεχάνδρο Αλφάρο. Το ΔΣ της Μαγιόρκα συνεδριάζει σήμερα για να εγκρίνει τη μετακίνηση του 28χρονου εξτρέμ, διαδικασία που θεωρείται τυπική.

Δύο έτοιμοι, ένας βασικός

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το πρώτο παιχνίδι των play offs του Europa League απέναντι στη Μίντιλαντ την Πέμπτη στη Λεωφόρο τέθηκαν οι Ζέκα και Πέτριτς, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους πλήρως και χθες προπονήθηκαν κανονικά. Πάντως μόνο πρώτος θα είναι σίγουρα στο βασικό σχήμα, αφού αντί του δευτέρου λογικά θα προτιμηθεί ο Καρέλης που έχει περισσότερα τρεξίματα.

Δίλημμα μεταξύ Πράνιτς και Λαγού υπάρχει για την τρίτη θέση στο κέντρο, ενώ οι άλλες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες από Κοτσόλη, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλη και Μπεργκ. Ο Κλωναρίδης έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά το πολύ-πολύ να είναι στην αποστολή και τον πάγκο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: