Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ρυθμιστής ο Πουλίδο!!

Καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό για τον δεύτερο φορ παίζει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Εάν δεν υπάρξει σύντομα θετική τροπή ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλη περίπτωση.
Με βάση τα τελευταία δεδομένα η τελική απόφαση για τον Πουλίδο θα βγει στις 26 Αυγούστου με την πλευρά του παίκτη να περιμένει τα ευχάριστα. Όμως έως τότε θα έχουν περάσει και άλλες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να ενεργοποιήσει την εναλλακτική του επιλογή εφόσον δεν κριθεί οριστικά τότε η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο ή εάν δεν βγει απόφαση υπέρ του Μεξικανού διεθνούς κυνηγού.
ADVERTISEMENT
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που επισημαίνεται κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται να βγει όλη η χρονιά με τους Χόρχε Μπενίτες και Δημήτρη Διαμαντάκο, από την στιγμή που στον σχεδιασμό υπάρχει συνολικά η απόκτηση τριών στράικερ. Αυτό σημαίνει πως όσο δεν υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τον Άλαν Πουλίδο τόσο θα αυξάνεται η πιθανότητα να κλείσει άλλος φορ.
Κάποιοι... ποντάρουν ακόμα στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου ενώ φυσικά εξακολουθούν να είναι ανοιχτές οι αποχωρήσεις παικτών (Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης και Χοσέ Χολέμπας). Και όσο είναι ανοιχτά αυτά τα... μέτωπα το ρόστερ θα παραμένει σε καθεστώς διαμόρφωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: