Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Η επιθυμία του Μίτσελ!!

Διακαής πόθος του Μίτσελ για την επίθεση του Ολυμπιακού είναι ο Άλαν Πουλίδο. Γι’ αυτό και παραδέχθηκε πως για τα... μάτια του Μεξικανού ζήτησε για πρώτη φορά χάρη απ’ τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η επιθυμία του Μίτσελ
Η επιμονή και υπομονή του Ολυμπιακού στο θέμα του Άλαν Πουλίδο δεν είναι τυχαία. Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για την επίθεση της ομάδας, με αυτόν θέλει να ολοκληρήσει το παζλ της γραμμής κρούσης ο Ισπανός και γι’ αυτό συνεχίζονται οι προσπάθειες να έρθει Ελλάδα ο παίκτης.

Εξ’ αρχής ο Μεξικανός φορ αποτελούσε (και αποτελεί) την μεγάλη επιθυμία του τεχνικού των Πειραιωτών, αφού τον θεωρεί ιδανική λύση για μπροστά. Γι’ αυτόν λοιπόν, ο Μίτσελ ζήτησε για πρώτη φορά -απ’ τη στιγμή που «έπιασε» Λιμάνι- μια «χάρη» απ’ τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάτι που αποκάλυψε και στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν συνηθίζω να ζητάω, να απαιτώ πράγματα. Πρώτη φορά τώρα του ζήτησα κάτι και μου υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να το κάνει».

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ζήτησε ουσιαστικά απ’ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να ολοκληρωθεί το deal με τον Πουλίδο. Κάτι για το οποίο γίνονται συνεχείς προσπάθειες, αλλά τα... εμπόδια απ’ το Μεξικό δείχνουν για την ώρα δυσκατάβλητα.

Είναι δεδομένο πως θα τηρηθεί για ένα μικρό διάστημα ακόμα υπομονή, μήπως και βρεθεί άκρη στον... λαβύρινθο και φορέσει τα ερυθρόλευκα το «πουλέν» του Μίτσελ. Διαφορετικά θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση στην επίθεση μέχρι το τέλος του μήνα, με άλλες λύσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Πάνω απ’ όλους, όμως, είπαμε είναι ο Πουλίδο. Η μεγάλη επιθυμία του Μίτσελ...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: