Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μιλά με Βασιλειάδη η Μάλαγα!

Ο Ζοάν Πλάθα ζήτησε από τη διοίκηση της Μάλαγα τον Κώστα Βασιλειάδη και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Υποψήφια και η Λαμποράλ Κούτσα.

Μιλά με Βασιλειάδη η Μάλαγα
Ο Κώστας Βασιλειάδης μπορεί να μοιάζει πως έχει εξασφαλισμένη θέση στη δωδεκάδα της Εθνικής που θα παίξει στο Μουντομπάσκετ, ωστόσο δεν έχει ακόμη βρει ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αυτή, τελικά, δεν αποκλείεται να είναι μια παλιά του γνώριμη, η Μάλαγα. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο Ζοάν Πλάθα επέλεξε για τη θέση «2» τον διεθνή άσο και ζήτησε την απόκτησή του από τη διοίκηση της Ουνικάχα. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, με τη Μάλαγα να μην μπορεί να καλύψει όλο το κασέ του Βασιλειάδη, αλλά να προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά με κάποια μπόνους.

Ο 30χρονος άσος, που έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές, είχε πρόταση από τη ρωσική Νίζνι που θα παίζει στην Ευρωλίγκα, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία, από όπου υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασιλειάδης είχε παίξει στη Μάλαγα τη σεζόν 2006/07 φτάνοντας μαζί της στο Final Four της Ευρωλίγκας στην Αθήνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: