Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στη… γύρα για μέσο!!


Το γεγονός πως ο Σο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ομάδα του και ο Γκέντσογλου πήγε στον Εργοτέλη αναγκάζει τον Ατρόμητο να κινηθεί για άλλον μέσο. Φήμες για τον Πελέ του Ολυμπιακού.

Στη… γύρα για μέσο
Απομακρύνεται για τον Ατρόμητο η περίπτωση του Πάπε Σο, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Αφρικανός μέσος θα ντυθεί στα κυανόλευκα, η δικαστική μάχη που έχει με την Ελαζιγκσπόρ (για τα χρήματα που του οφείλονται) δεν δίνει στους Περιστιερώτες τη δυνατότητα να τον περιμένουν.

Από τη στιγμή που απομένουν λίγα 24ωρα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν «ενεργοποιήσουν» το plan b για την απόκτηση μέσου και πρώτος στη σχετική λίστα ήταν ο Γκέντσογλου, αλλά εκείνος θα… μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Έτσι πλέον στο σύλλογο του Περιστερίου ψάχνουν για άλλον χαφ που θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, την ώρα που έχει αναπτυχθεί φημολογία με τους «κυανόλευκους» να εξετάζουν την την περίπτωση του Πελέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: