Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Έξω τρεις, μέσα ο «Ναπολιτάνος»

Χωρίς τους Γιοβάνοβιτς, Χαλκιαδάκη και Μπαμ Μπαμ θα παραταχθεί στη Μυτιλήνη ο Εργοτέλης για τον αγώνα ενάντια στην Καλλονή. Στην αποστολή θα είναι ο δανεικός από τη Νάπολι, Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ.

Έξω τρεις, μέσα ο «Ναπολιτάνος»
Με στόχο τον πρώτο ή τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη ο Εργοτέλης, για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλονή το Σάββατο (30/8).

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των κρητικών στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή που θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Γιάννη Μαντζουράκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσέρνι, Καβουσάκης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπρούνο, Μπουρσέλης, Λεονάρντο, Κοζορώνης, Χαντί, Στράους, Άλαν, Γιουσούφ, Παμλίδης, Μέγι, Φίντελεφ, Σαϊνάτι.

Απόντες από το εν λόγω ματς θα είναι οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς και Χαλκιαδάκης, όπως και ο Μπαμ Μπαμ που έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το «παρών» ο νεοαποκτηθείς με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι Αργεντινός στόπερ, Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: