Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

«Κληρώνει» για Μήτρογλου ή Ζόνας!!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του επιθετικού στον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να «παλεύουν» τις περιπτώσεις των Κώστα Μήτρογλου και Ζόνας!

«Κληρώνει» για Μήτρογλου ή Ζόνας!
Δύο ανοικτά μέτωπα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, περίπου 48 ώρες πριν το τέλος της προθεσμίας των καλοκαιρινών μεταγραφών! Το ένα είναι ο επιθετικός και το άλλο ο αμυντικός χαφ, με τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε να είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ.

Όσον αφορά τον επιθετικό… Αρχικά, είναι ξεκάθαρο πως εάν οι «ερυθρόλευκοι» προχωρήσουν για την απόκτηση ενός επιθετικού –μέσα σε αυτό το σαββατοκύριακο- δεν επηρεάζεται η υπόθεση του Πουλίδο. Εφόσον ο Μεξικανός φορ εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Τίγκρες, τότε αυτομάτως θα ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από ‘κει και πέρα, στον Ολυμπιακό υπάρχουν δύο μέτωπα. Το ένα είναι ο Κώστας Μήτρογλου και το άλλο ο Ζόνας. Επιθυμία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να κλείσει μία από τις περιπτώσεις και γι’ αυτό μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με έναν από τους δύο.

Πιο δύσκολη περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Κώστας Μήτρογλου, λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων της Φούλαμ, αλλά ο «Μητρογκόλ» είναι ο πρώτος στόχος τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: