Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στον Εργοτέλη ο Γκέντσογλου!

Την παραχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου στον Εργοτέλη ανακοίνωσε η Σαμπντόρια.

Στον Εργοτέλη ο Γκέντσογλου
Τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα παίρνει ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος μετά το 2012 επιστρέφει στην Ελλάδα και θα φορέσει τελικά την φανέλα του Εργοτέλη.

Οι Κρητικοί φαίνεται ότι κινήθηκαν πιο γρήγορα από τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί για τον 24χρονο μέσο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σο, και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Μάλιστα, τη μεταγραφή του Γκέντσογλου στον Εργοτέλη ανακοίνωσε η ίδια η Σαμπντόρια, στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος: «Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι έχει πουλήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή στην ΠΑΕ Εργοτέλης».

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο του 2012 αποχώρησε απ’ την ΑΕΚ για λογαριασμό της «Ντόρια», δίχως όμως να μπορέσει να βρει τη θέση του στο ρόστερ της.

Τη σεζόν 2012-13 έπαιξε δανεικός στη Λιβόρνο, με την οποία είχε 34 συμμετοχές στη Serie B, επέστρεψε στην ομάδα όπου άνηκαν τα δικαιώματά του, αλλά παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Σπέτσια (με την οποία στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν είχε 12 εμφανίσεις). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: