Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Δέκα «χαρτιά» για Κάμπελ η Μπενφίκα!!

Έτοιμη να αγοράσει τα δικαιώματα του Τζόελ Κάμπελ εμφανίζεται να είναι η Μπενφίκα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Την Παρασκευή (29/8), μάλιστα, ο μάνατζερ του Κοσταρικανού βρέθηκε στη Λισαβόνα.

Δέκα «χαρτιά» για Κάμπελ η Μπενφίκα!

Κι αυτό γιατί ο πορτογαλικός Τύπος επιμένει για έντονο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού, το οποίο μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία.

Στο σημερινό (30/8) της φύλλο η εφημερίδα «O Jogo» υποστηρίζει πως οι «αετοί» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στην διοίκηση των Λονδρέζων, ύψους 10 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του Κάμπελ! Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν πως θα γίνει προσπάθεια για τον δανεισμό του Κοσταρικανού επιθετικού.

inner

Στην περίπτωση του δανεισμού, πάντως, επιμένει η «Record», αναφέροντας μάλιστα πως ο τραυματισμός του Ολιβιέ Ζιρού ίσως να χαλάσει την υπόθεση.

Κάτι το οποίο, όμως, είναι επιβεβαιωμένο, από τα μέσα της ιβηρικής χώρας είναι πως ο μάνατζερ του 23χρονου επιθετικού βρέθηκε την Παρασκευή (29/8) στην Λισαβόνα για να συζητήσει με την διοίκηση των «αετών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: