Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Επαναπτρίζεται ο Γκέντσογλου!

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σάββας Γκέντζογλου. Σαμπντόρια και Εργοτέλης τα 'χουν βρει σε όλα, σύμφωνα με τους Ιταλούς κι ο 23χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς.

Επαναπτρίζεται ο Γκέντσογλου
Ύστερα από 2,5 χρόνια ο Σάββας Γκέντζογλου γυρίζει στην Ελλάδα και αφήνει την Ιταλία. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Σαμπντόρια τα ‘χει βρει σε όλα με τον Εργοτέλη και ουσιαστικά απομένουν κάποια τυπικά ζητήματα, προκειμένου ο 23χρονος μέσος να μετακομίσει στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Εδώ και καιρό, ο Έλληνας άσος είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην χώρα μας και τελικά φαίνεται πως αυτό θα συμβεί, αφού η υπόθεση παρουσιάζεται... τελειωμένη!

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο του 2012 αποχώρησε απ’ την ΑΕΚ για λογαριασμό της «Ντόρια», δίχως όμως να μπορέσει να βρει τη θέση του στο ρόστερ της. Τη σεζόν 2012-13 έπαιξε δανεικός στη Λιβόρνο, με την οποία είχε 34 συμμετοχές στη Serie B, επέστρεψε στην ομάδα όπου άνηκαν τα δικαιώματά του, αλλά παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Σπέτσια (με την οποία στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν είχε 12 εμφανίσεις). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: