Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Αποφασίζουν για τον «εκλεκτό»

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Αποφασίζουν για τον «εκλεκτό»
Μία ημέρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa Laegue, στον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής για την τελευταία προσθήκη στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Αλαφούζος, Νταμπίζας, Φύσσας, Σαραβάκος και Αναστασίου θα συζητήσουν για τον παίκτη που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, με την απόκτηση του οποίου θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις δύο παικτών. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο χαφ (που να μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό) και έναν (που να μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός και στην κορυφή της επίθεσης).

Οπότε σήμερα οι «πράσινοι» θα διαλέξουν τον… εκλεκτό. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει προχωρήσει ήδη τις επαφές και με τους δύο παίκτες, ώστε η υπόθεση να ολοκληρωθεί σύντομα και εκείνος που θα επιλεχθεί να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Στο καθαρά αγωνιστικό, εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Αναστασίου προσανατολίζεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τη Μίντιλαντ. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε στο αρχικό σχήμα τους Κουτρουμπή και Κλωναρίδη, όπως και τον Τριανταφυλλόπουλο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: