Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ένα χαλαρό βραδάκι…!!

Σε μια απλή προπόνηση μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στη Νις η Μαρσέιγ, σαρώνοντάς τη με 4-0 στο «Βελοντρόμ» για την τέταρτη αγωνιστική του Championnat.

Ένα χαλαρό βραδάκι…
H Μαρσέιγ επικράτησε άνετα 4-0 της Νις στο «Βελοντρόμ», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Championnt και βρέθηκε στο -2 από την πρώτη θέση, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τις ομάδες της κορυφής, οπότε θα περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Αντίθετα, η ομάδα της Κυανής Ακτής έμεινε στη μέση της βαθμολογίας και ελπίζει σε «στραβοπατήματα» των ομάδων που βρίσκονται πιο κοντά τις τελευταίες θέσεις.

Οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν «καταιγιστικοί» και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, σκοράροντας με τους Παγέ στο 19’ και 49’, Τοβίν στο 45’ και Μπαραντά στο 88’.


ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Ρομάο, Ν’ Κουλού, Μορέλ, Τζα Τζετζέ, Ιμπουλά, Μεντί, Τοβίν (73’ Αλεσαντρινί), Παγέ, Α. Αγιού (87’ Μπαραντά), Ζινιάκ (89’ Μπατσουαγί)

ΝΙΣ: Χασέν, Πουέλ, Ζενεβουά, Ντιαβαρά, Αμαβί, Μεντί, Εϊσερίκ, Βερκότερεν (60’ Τσβίτανιτς), Χουλτ, Μποτεάκ (59’ Ραφετριαναϊνιά), Μποσετί (71’ Πλέα)



Δείτε εδώ τη βαθμολογία.

Αναλυτικά, η τέταρτη αγωνιστική:



Παρασκευή 29/8

Μαρσέιγ-Νις 4-0
(19', 49' Παγέ, 45' Τοβίν, 88', Μπαραντά)

Σάββατο 30/8

Μονακό-Λιλ

Καέν-Ρεν

Λανς-Ρεμς

Λοριάν-Γκινγκάμπ

Ναντ-Μονπελιέ

Τουλούζ-Εβιάν

Κυριακή 31/8

Μπορντό-Μπαστιά

Μετς-Λιόν

Παρί σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: