Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

«Την Δευτέρα το δικαστήριο»

38886_main
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Γιώργο Γαλανό αλλά και αυτός που ανέλαβε να προχωρήσει τις διαδικασίες στην ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος  Σιμόπουλος.
Τόνισε πως το δικαστήριο στο οποίο θα εξεταστεί η αίτηση ανάκλησης της διαταγής που διόρισε διοίκηση την πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Σιμόπουλος:
Για τις κινήσεις που κάνουν:
«Κάνουμε κάποιες κινήσεις που θεωρούμε πως είναι νόμιμες και βάσιμες μέσα από την εντολή από τους μετόχους που εκπροσωπούν την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Στις  13:00 την Δευτέρα θα εξεταστεί η αίτηση ανάκλησης της διαταγής που διόρισε διοίκηση την πλευρά του κ. Σκόρδα.  Να λέμε γιατί βγήκε η απόφαση και πως βγήκε είναι πράγματα που πλέον ανήκουν στην σφαίρα του μεταφυσικού. Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα γίνει».
Για τον μη καταρτισμό των ομίλων της Γ’ εθνικής:
«Ο Άρης δεν είναι η κάτω Μαγούλα μιας περιοχής αλλά ένα τεράστιο μεγάλος. Υπάρχει ένας λαός και μια ιστορία που πρέπει να γίνουν σεβαστοί από τους θεσμούς. Αντιλαμβάνονται πως υπάρχει μια εκκρεμότητα που θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Εκκρεμεί η απόφαση ενός δικαστηρίου που θα εκδικαστεί την Δευτέρα το μεσημέρι. Ήταν απολύτως αναμενόμενο να δοθεί μια αναβολή».
Για τον Γιώργο Γαλανό:
«Δεν θα ήθελα να εμπλακώ στα παραγοντικά. Έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον αλλά όταν εμείς μιλούσαμε κάποιοι μας χλεύαζαν και τελικά επιβεβαιωθήκαμε. Το θέμα είναι πως ο Άρης φτάνει σε μια κατάσταση που θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε. Εγώ πιστεύω πως ο κ. Γαλανός εφόσον προχωρήσουμε όπως είχε ορίσει θα εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας».
Για την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Άρης:
«Ο Άρης θα παίξει σε μια κατηγορία όπου πρέπει να υπάρχει προοπτική. Έτσι όπως βλέπω το ζήτημα, υπάρχει μόνο η λύση της Γ’. Άκουσα τα όσα είπε ο κ. Σκόρδας, αυτό δεν είναι πλάνο βιωσιμότητας. Δεν βλέπω να υπάρχουν τα κεφάλαια. Θα έπρεπε να υπάρχουν τα αναγκαία κεφάλαια που αναζητήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση και δεν βρέθηκαν. Θα τα βρει τώρα μέσα σε μια βδομάδα;  Μια ομάδα με 10 εκατ. ευρώ χρέη στο Δημόσιο πως θα λειτουργήσει και θα έχει και τέτοια κερδοφορία για να καλύψει τα προηγούμενα κέρδη; Κανείς δεν ρώτησε τον κ. Σκόρδα πως θα καλύψει τις δαπάνες λειτουργικότητας αλλά και τα προηγούμενα χρέη. Το αρμόδιο δικαστήριο αποφάνθηκε και είπε πως δεν υπάρχει πλάνο βιωσιμότητας. Για να υπάρχει βιωσιμότητα θα πρέπει να πούμε πως υπάρχει κάποιος μεγάλος επενδυτής. Με αέρα κοπανιστό δεν λειτουργεί μια ΠΑΕ. Ήταν ζημιοφόρα στην Α’ Εθνική θα μπορεί να είναι κερδοφόρα στην Β’; Από Δευτέρα θα γίνει το δικαστήριο για την ανάκληση της απόφασης και θα αποφασίσει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: