Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Άγαλμα ο Τζινόμπιλι!! (video)

Ο Μάνου Τζινόμπιλι τιμήθηκε από την πατρίδα του με ένα άγαλμα στο Μπουένος Άιρες κι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Αργεντινή εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άγαλμα ο Τζινόμπιλι (video)
Ένας τραυματισμός δεν επιτρέπει στον Μάνου Τζινόμπιλι να είναι πιστός για ένα ακόμη καλοκαίρι στην εθνική Αργεντινής.

Και τι σημαίνει ο γκαρντ των Σπερς για την πατρίδα του αποδείχτηκε περίτρανα από το άγαλμα που φιλοτεχνήθηκε με τη μορφή του στο Μπουένος Άιρες.

Ο 37χρονος άσος ήταν παρών στα αποκαλυπτήρια κι αφού δήλωσε περήφανος για την τιμή που του έγινε, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εθνικής του ομάδας, που αρχίζει το Σάββατο στην Ισπανία.

«Είναι μια χρονιά που υπάρχει αβεβαιότητα για την εθνική μετά την απουσία τη δική μου και του Ντελφίνο, γιατί παίζουμε και στην ίδια θέση. Όμως έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που είναι στην Ισπανία, τον επαγγελματισμό και την καλή δουλειά που έχουν κάνει. Θα είναι δύσκολο, βέβαια, να κερδίσουμε ομάδες όπως η Ισπανία και οι ΗΠΑ, που είναι καλύτερες από μας. Θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους και τις προσδοκίες μας. Αν δεν πάμε μέχρι τα προημιτελικά θα είναι αποτυχία», δήλωσε.

Όσο για το αν θα τον ξαναδούμε με το εθνόσημο, είπε: «Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην εθνική, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι στα πρόθυρα του να αποσυρθώ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω».



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: