Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μόνη τους έννοια το «διπλό»

Αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε μια έδρα που πέρυσι γνώρισε την πρώτη του απώλεια βαθμών, έρχεται σήμερα ο Ολυμπιακός. Ντεμπούτο για Ντουρμάζ. Ποια η πιθανή σύνθεση των «ερυθρολεύκων».

Μόνη τους έννοια το «διπλό»
Οι μεταγραφές απασχολούν την διοίκηση του Ολυμπιακού. Τον Μίτσελ και τους παίκτες του, απασχολεί μονάχα το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (21:30, Novasports 2) στο Αγρίνιο, πριν την διακοπή της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ντουρμάζ βρήκε θέση στην αποστολή και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί και στην 11άδα μιας και απουσιάζει ο Αφελάι. Εκτός έμεινε ο Χολέμπας ο οποίος οδεύει στη Ρόμα, οι ανέτοιμοι Φουστέρ και Σιόβας και για λόγους τακτικής οι Σαλίνο, Φορτούνης. Αντιθέτως επανέρχεται ο Μανιάτης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το ματς της πρεμιέρας με τη Νίκη Βόλου (3-1).

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 2Χ2, σε μια έδρα που την περασμένη περίοδο γνώρισαν απώλεια βαθμών μένοντας στο 0-0 με τους Αγρινιώτες. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι εξής: με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα τον Μασουακού, δεξιά τον Ελαμπντελαουΐ, στόπερ τους Αμπιντάλ, Μποτία (ή Παπαδόπουλο), στα χαφ τον Κασάμι και έναν εκ των Εντινγκά, Μανιάτη, στα άκρα τους Ντουρμάζ, Ντοσεβί και τον Τσόρι πίσω από τον Μπενίτες ή τον Διαμαντάκο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: