Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

«Θα μπορούσε να ήταν 5-0 αλλά και… 1-1»

Καμία διάθεση για δικαιολογίες από τον Βίλιαν Φλουτ, με τον τεχνικό της Νίκης Βόλου να αναγνωρίζει την ξεκάθαρη ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Θα μπορούσε να ήταν 5-0 αλλά και… 1-1»
Για μεγάλη διαφορά ποιότητας έκανε λόγο ο Βίλιαν Φλουτ, μετά την ήττα της Νίκης Βόλου από τον ΠΑΟΚ με 3-0 στην Τούμπα.

Ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σταθεί πιο αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο αφού είχε κάποιες ευκαιρίες. Όπως όμως θα μπορούσε να είχε χάσει και με πιο βαρύ σκορ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, νομίζω ότι βελτιωθήκαμε, αλλά όχι όσο θα έπρεπε στη διάρκεια του αγώνα. Υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες και για μας. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και 5-0, αλλά θα μπορούσε να είναι και 1-1. Στην αρχή νιώσαμε τυχεροί. Μετά το δεύτερο γκολ που μπήκε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο όμως τελείωσε το παιχνίδι.

Θα ήθελα να πω κάποια καλά λόγια για την ομάδα μου, αλλά δεν ήταν καλό το πρόσωπο που δείξαμε. Οι παίκτες μου προσπαθούν πολύ, αλλά ήταν μεγάλη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Τα πρώτα τρία παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα, απέναντι στον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ.

Το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα μας, οπότε ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε κάποιους πόντους. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και θα πρέπει η ομάδα να πάρει τους πόντους που χρειάζεται για να μείνει στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: