Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

«Μια φάση αρκεί στην Ατλέτικο»

Την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, αναλύει ο γιος του Μίτσελ, Αντριάν, που αγωνίζεται στην Έλτσε.

«Μια φάση αρκεί στην Ατλέτικο»
Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όλοι περιμένουν να έρθει το βράδυ της Τρίτης για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Για την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μίλησε ο γιος του Μίτσελ, Αντριάν Γκονζάλεθ, και ανέλυσε τα δυνατά (κατά κύριο λόγο) στοιχεία των «ροχινμπλάνκος».

«Συνήθως παίζουν 4-4-2. Παίζουν παιχνίδι ευθείας επίθεσης. Δεν συνηθίζουν να έχουν κατοχή μπάλας και πολύ μεγάλο passing game. Είναι εξαιρετικοί στις στημένες μπάλες. Ο Γοδίν και ο Μιράντα είναι πολύ καλοί σε τέτοιου είδους καταστάσεις παιχνιδιού, δηλαδή τις στημένες μπάλες, καθώς προωθούνται στην αντίπαλη περιοχή», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος μέσος της Έλτσε στη Real News και πρόσθεσε:

«Ο Κόκε είναι, επίσης, ένας σημαντικός παίκτης για το σύνολο. Σουτάρει πολύ και καλά. Είναι γενικά πολύ επιθετική ομάδα. Όταν παίζεις εναντίον τους, νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο αλλά σε μία στιγμή, μια φάση, μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν τον έχεις. Αν σκοράρουν πρώτοι είναι δύσκολο να τους βάλεις γκολ μετά. Αμύνονται εξαιρετικά στο μισό γήπεδο. Είναι συμπαγείς, αλλά και επιθετικοί».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: