Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Παντελίδης: «Δυσκολότερο όταν υπάρχουν κοινοί στόχοι»

Πιο δύσκολο θεωρεί το ματς κόντρα στον Πανθρακικό, απ’ ότι αυτά που έδωσε ο Λεβαδειακός κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, ο Σάββας Παντελίδης, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς.

Παντελίδης: «Δυσκολότερο όταν υπάρχουν κοινοί στόχοι»
Την δυσκολία που κρύβουν τα ματς που ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα του τόνισε ο Σάββας Παντελίδης, ενόψει της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λιβαδειάς αναφέρθηκε στην συγκέντρωση που χρειάζεται το παιχνίδι, αλλά και στη δυναμική του συλλόγου της Θράκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στην κάμερα του Novasports:

«Καταρχήν επειδή έχουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος και αυτός στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει πάρει μόνο έναν βαθμό θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πολύ δυσκολότερο από τα δύο πρώτα. Γιατί παίζοντας με τον Παναθηναϊκό σε ουδέτερο γήπεδο και με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του, ξεκινώντας αυτά τα παιχνίδια λες να πάρεις ότι μπορείς. Όταν αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις το παιχνίδι και ο αντίπαλος έχει την ίδια ανάγκη με εσένα, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα την οποία εγώ θεωρώ πάρα πολύ καλή και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, δυνατοί και εύστοχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: