Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Δεν το παράτησαν οι παίκτες μου»

Στην αντίδραση της ομάδας του, μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στάθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Χοσε Γκρανέρο. «Ήξεραν πώς να φθάσουν στην ανατροπή», ανέφερε.

Γκρανέρο: «Δεν το παράτησαν οι παίκτες μου»
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χοσέ Γκρανέρο, μετά την νίκη (2-1) της Βέροιας επί της Κέρκυρας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας του, μετά το 0-1 και τόνισε πως η απόδοση της «βασίλισσας του Βορρά» δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα.

«Δεν μπήκαμε καλά στην αναμέτρηση και πριν καλά-καλά αρχίσει, μείναμε πίσω στο σκορ. Θα έπρεπε σίγουρα να ήμασταν πιο προσεκτικοί, αλλά αυτό που κρατάω είναι ο τρόπος με τον οποίο αντεπεξήλθαν οι παίκτες μου, καθώς ήξεραν πώς να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ και δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο. Μπορεί να μην φτάσαμε στα επίπεδα απόδοσης που είχαμε σε προηγούμενα ματς, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλά απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Έχουμε μεσοεπιθετικούς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλο. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και μετά προσέξαμε τα νώτα μας και κλείσαμε νικηφόρα το παιχνίδι. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι, οι παίκτες παραπονέθηκαν για την ζέστη. Ωστόσο ξέραμε πώς να αντεπεξέλθουμε, πώς θα πάρουμε το προβάδισμα και πως θα κρατήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια», σχολίασε ο Γκρανέρο.

Ερωτηθείς για τους παίκτες που έχει στην διάθεση του: «Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη καθώς έχω να διαχειριστώ ένα ρόστερ 34 ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες που ήρθαν αργότερα, θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα».

Για την κατάσταση των Μπεν, Βούκιτς: «Δεν ήταν εντελώς καλά ο Μπεν και επιλέχθηκε κάποιος άλλος στην θέση του που ήταν απόλυτα έτοιμος. Ο Βούκιτς θα χρειαστεί περίπου 25-30 ημέρες για να φτάσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: