Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν συγκρίνονται Ντιέγκο Κόστα-Τόρες!!

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά κάποιες φορές δεν γίνεται να τους παραβλέψεις. Ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε επτά γκολ σε τέσσερα ματς στην Premier League. Ο Τόρες πόσα χρειάστηκε; Αφήστε το…

Δεν συγκρίνονται Ντιέγκο Κόστα-Τόρες!
Κάποιες φορές οι ομάδες «κλαίνε» τα λεφτά τους για κάποια μεταγραφή που έκαναν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις… τρίβουν τα χέρια τους οι σύλλογοι, βλέποντας παίκτες που απέκτησαν να κάνουν άμεσα απόσβεση σημαντικού μέρους των χρημάτων που δαπανήθηκαν.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Φερνάντο Τόρες και στην δεύτερη ο Ντιέγκο Κόστα. Λίγο χρόνο να αφιερώσει κάποιος για να δει τα επιτεύγματα του ενός και του άλλου (έστω αν πρόκειται για το ξεκίνημα του Ντιέγκο Κόστα) θα καταλάβει.

Ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει σκοράρει ΚΑΙ στα τέσσερα ματς που έχει παίξει στην Premier League, με συνολική συγκομιδή επτά γκολ.

Πόσους αγώνες άραγε χρειάστηκε ο Ισπανός φορ για να σημειώσει αντίστοιχο αριθμό τερμάτων στο αγγλικό πρωτάθλημα με τους Λονδρέζους; Η απάντηση είναι 43 παιχνίδια.

Για τον Ντιέγκο Κόστα οι «μπλε» έδωσαν 32 εκατομμύρια λίρες στους «ροχιμπλάνκος» για τον Τόρες έδωσαν 50 εκατ. στην Λίβερπουλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: