Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Διόρθωσε τα… λάθη της η Μάλμε!!


Ισόπαλη 3-3 ήρθε η Μάλμε στην έδρα της Χάκεν για την 23η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να χάνει 3-1 από το 27’, αντιμετωπίζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα.

Διόρθωσε τα… λάθη της η Μάλμε!
Χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η Μάλμε, η οποία ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Χάκεν, για την 23η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 27’ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον πρώτο όμιλο του Champions League έχανε με 3-1, αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμό μέσα στο δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, Εμίλ Φόρσμπεργκ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας είναι πολύ πιθανό να χάσει το ματς με τη Γιουβέντους.

inner

Μόλις στο 5ο λεπτό η Χάκεν άνοιξε το σκορ με τον Γκούσταφσον, με τον Φόρσμπεργκ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 11’. Όμως, μέσα σε διάστημα εννιά λεπτών (18' και 27') η άμυνα της Μάλμε έκανε δύο «δώρα» στους γηπεδούχους, με το σκορ να γίνεται 3-1. Στο δεύτερο μέρος, η αντίπαλος του Ολυμπιακού ανέβασε στροφές, όπου αρχικά ο Φόρσμπεργκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 53’ μείωσε και δύο λεπτά αργότερα ο Τελίν διαμόρφωσε το τελικό 3-3. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: