Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστημένος με Μανωλά ο Γκαρσιά!

Μετά καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρούντι Γκαρσιά για τον Κώστα Μανωλά, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) της Ρόμα επί της Έμπολι.

Ευχαριστημένος με Μανωλά ο Γκαρσιά
Ικανοποιημένος και με το παραπάνω είναι ο Ρούντι Γκαρσιά με τη γρήγορη προσαρμογή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) των Ρωμαίων επί της Έμπολι.

«Ο Μανωλάς αμέσως κατάλαβε πως πρέπει να παίζει άμυνα στην ομάδα μας και αυτό είναι καλό νέο», δήλωσε σε σχετική ερώτηση για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού ο Ρούντι Γκαρσιά.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς είπε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα και γι’ αυτό ήρθα. Για να τη βοηθήσω στο μέλλον. Η Ρόμα είναι σπουδαία ομάδα. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά καθημερινά, ο ένας βοηθά τον άλλον και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής έχουμε δύο νίκες».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στο Champions League και πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε, γιατί σε αυτή τη διοργάνωση υπάρχουν καλές ομάδες. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για να καταλήξει ο διεθνής σέντερ μπακ αναφορικά με τον Μπενατιά: «Όπως έχω πει, ο Μπενατιά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά εγώ είμαι το μέλλον της ομάδας και θα δουλέψω σκληρά για να τον αντικαταστήσω επάξια και να έχει μία καλή σεζόν η Ρόμα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: