Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Η ποιότητα βγαίνει από την δουλειά»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Νίκη Βόλου εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Εμείς τα κυνηγάμε τα δικά μας παιδιά», είπε για την ανανέωση του Αθανασιάδη.

Αναστασιάδης: «Η ποιότητα βγαίνει από την δουλειά»
Θετικός ήταν ο απολογισμός του Άγγελου Αναστασιάδη για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς απέναντι στη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, έριξε το βάρος στα επόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, τονίζοντας πως η δουλειά της ομάδας φαίνεται σιγά-σιγά στο γήπεδο.
Τέλος, τόνισε πως η κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα θα μπορούσε να είναι και χειρότερη, ενώ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλα ως συνήθως, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Εκεί λίγο μπερδεύονται τα πράγματα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα το διορθώσουμε. Εμείς πριν από 20-25 μέρες δεν είχαμε ποιότητα, θέλαμε μεταγραφές. Τώρα μου λέτε ότι ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας. Η ποιότητα βγαίνει μέσα από την δουλειά και την αγωνιστική πειθαρχία».
Για το βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ:
«Εγώ σε όλες τις ομάδες που δούλεψα μέχρι τώρα δημιουργούν πολλά προβλήματα στον εαυτό μου. Το πρόβλημά μου είναι πως θα κάνω ενδεκάδα. Δουλεύω με 25 πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από την πρώτη μέρα σας λέω να με φωτίσει η Παναγιά να κάνω τις σωστές επιλογές. Αυτό συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ. Μετά από μία δύσκολη περίοδο δουλειάς, το πρόβλημα μεταφέρεται σε μένα. Σίγουρα θα είναι δύσκολη περίοδος για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε εντελώς διαφορετικά για να μπορέσουμε να πείσουμε τους αυτούς μας ότι είμαστε καλοί και εκεί. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν από εμάς να εφησυχάσει. Ο προπονητικός χρόνος είναι στα όρια και πρέπει όσο γίνεται, όχι να μειώσουμε τα λάθη, να μην κάνουμε λάθη».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Κλάους:

«Εγώ είμαι εδώ από μικρό παιδί. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στην ομάδα τόσα χρόνια. Ήταν διακαής πόθος και δικός μου και της διοίκησης να μείνει αυτό το παιδί στην ομάδα. Όπως έγινε και με τον Γλύκο. Εμείς όμως τα κυνηγάμε τα δικά μας τα παιδιά. Αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στην χώρα μας γενικότερα, όχι μόνο στον αθλητισμό».

Για τον τραυματισμό του Τζαβέλλα:

«Πάρα πολύ δύσκολη φάση. θα μπορούσε να του φύγει μέχρι και ο σύνδεσμος. Πολύ δύσκολος τραυματισμός. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβαίνει. Θα μπορούσε να πάθει πολύ χειρότερα πράγματα».

Για το αν τον προβληματίζει ότι έχασε έναν κεντρικό αμυντικό:


«Δεν με προβληματίζει τίποτα. Ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Υπάρχει η προπόνηση, υπάρχει και η ζωή. Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις αυτά που ζητάει ο πρωταθλητισμός. Να μάθουν να δουλεύουν και εκτός γηπέδου. Δεν έχω προβλήματα εκτός γηπέδου. Κάνουμε προπόνηση Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να κοροϊδέψω κανένα, πόσο μάλλον τον εαυτό μου. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Αν υπήρχαν άλλα προβλήματα, εξωαγωνιστικά θα τα γράφατε εσείς πρώτοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό το πράγμα. Αν συμβεί θα παταχθεί πλήρως. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ./ Ξεκάθαρα πράγματα. Ας κοροϊδεύει τον εαυτό του. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Σας λέω ότι το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό πηγαίνουν μία χαρά. Εγώ, όμως, δεν πετάω στα συννεφάκια. Εγώ θυμάμαι τι έγινε μετά το 1-0 με τη Ζίμπρου. Μας φώναζαν: "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου...", τη συνέχεια την ξέρετε. Όταν το θυμάμαι αυτό, λέω μακάρι να μην το ξαναζήσω. Θα βρούμε τη λύση. Γι' αυτό έχουμε 27 παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: