Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

«Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε»

Στην χαμηλή ποιότητα του παιχνιδιού της Κέρκυρας με τη Βέροια αναφέρθηκε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του έδειξε αρκετά δυναμική εικόνα, παρά την ήττα.

«Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε»
Στην εικόνα που παρουσίασε η Κέρκυρα στάθηκε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην κατηγορία.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην κακή ποιότητα του ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Δείξαμε όμως ότι μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Συνεχίζουμε και πλέον κοιτάμε το ματς με τα Γιάννενα. Έχουμε μια καλή ομάδα. Δουλεύουμε αρκετά και εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε. Πιστεύω πως ήμασταν σε κακή μέρα αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αποτελέσματα εκτός έδρας».

Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Κοντός στάθηκε στην αλλαγή της ψυχολογίας μετά την ισοφάριση απ’ τη Βέροια: «Ήρθαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε βαθμούς. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά οι ψυχολογίες αντιστράφηκαν με την ισοφάριση. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τα Γιάννενα. Μπορούσαμε στο δεύτερο να ανταποκριθούμε καλύτερα, στο δεύτερο γκολ αδρανήσαμε αλλά πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν μας έχει επηρεάσει το ότι παίξαμε εκτός έδρας, προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: